شناسهٔ خبر: 188923 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

آماده سازی ۲۷۳۳ هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن

مهدی پارسی.jpg دبیر شورای مسکن استان سیستان و بلوچستان از اجرای عملیات آماده سازی بیش از ۲ هزار و ۷۳۳ هکتار از اراضی این استان در ۲۶ شهرستان برای ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان سیستان و بلوچستان، مهدی پارسی دبیر شورای مسکن استان از اجرای عملیات آماده سازی بیش از ۲ هزار و ۷۳۳ هکتار از اراضی این استان در ۲۶ شهرستان برای ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و با بیان اینکه چهارهزار و ۴۶۷ میلیارد تومان اعتبار برای آماده‌سازی سایت‌های طرح نهضت ملی استان در نظر گرفته شده است، گفت: اعتبارات آماده سازی اراضی این طرح مهم ملی در استان از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن وزارت راه و شهرسازی تامین شده و کار با قوت در تمامی شهرها از شمال تا جنوب این خطه در حال انجام است.

وی تاکید کرد: در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان علاوه بر مکان‌یابی مناسب در انتخاب اراضی و اقداماتی برای اجرایی کردن زیرساخت‌های کافی در مناطق مختلف نیز در نظر گرفته شده است تا محرومیت از خدمات رفاهی و اجتماعی ساکنان را شاهد نباشیم.

دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان درباره ارزیابی وضعیت کنونی نهضت ملی مسکن، با بیان اینکه سرعت پیشرفت این طرح بالاست، افزود: هم‌زمان با ساخت واحدهای مسکونی خدمات روبنایی نظیر فضاهای مذهبی، آموزشی، درمانی و غیره برای سکونت بهتر متقاضیان در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است.

پارسی تامین مسکن را یکی از معضلات مهم شهروندان برشمرد و تصریح کرد: طرح نهضت ملی مسکن در این استان در اولویت قرار دارد و از تمامی ظرفیت و توان استان در اجرای سریع و کیفی این طرح استفاده می‌شود.